Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Viimeisimmät uutiset

Avustushakemukset
11/03/2016

Halutessasi hakea apua Siniseltä Ristilä, ota yhteyttä  aluevastaavaan, jonka yhteystiedot löydät Aluevastaavat-sivulta. Lisätietoja Ajankohtaista-sivulta.

Vapaaehtoiseksi Siniseen Ristiin

 11/03/2016

 Sininen Risti kaipaa nyt aktiivisia vapaaehtoisia toimijoita. Katso oman alueesi yhteyshenkilö Aluevastaavat-sivulta ja ilmoittaudu mukaan toimintaan.
Lisätietoja Ajankohtaista-sivulta.

SININEN RISTI RY

HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

 

Sinisen Ristin uusi hallitus piti järjestäytymiskokouksen jalkaväkimuseon neuvottelutiloissa Mikkelissä 21.6.2016 klo 12 alkaen ja valitsi yhdistyksen varapuheenjohtajiksi seuraavat henkilöt:

 

1. varapuheenjohtaja

    Vesa Levonen, Kotka

2. varapuheenjohtaja

    Teija Skyttä-Vatlin, Salo

3. varapuheenjohtaja

    Vesa-Pekka Sainio, Kirkkonummi

 

Yhdistyksen sihteeri ja nettivastaava

    Kimmo Viitanen, Kotka

Taloudenhoitaja

    Anssi Tähtinen, Kuusankoski

 

Sinisen Ristin hallitus vie yhdistyksen toimintaa aktiivisesti eteenpäin yhdistyksen sääntöjen edellyttämällä tavalla kuten tähänkin saakka.

Yhdistyksen tavoite on saada rahankeräyslupa Poliisihallitukselta syksyn 2016 aikana, jonka jälkeen yhdistys jalkauttaa aluevastaavien johdolla rahankeräystoiminnan kentälle ja tekee samalla yhdistyksen toimintaa näkyvämmäksi kansalaisten tietoon.

Yhdistyksen uusi puheenjohtaja Markus Jukarainen on huolissaan Suomen kansalaisten toimeentulosta ja hyvinvoinnista. Jukarainen uutena puheenjohtajana haluaa tehdä parhaansa sen edistämiseksi, että Sininen Risti pystyy tulevaisuudessa omalla toiminnallaan auttamaan ja tukemaan vähävaraisia Suomen kansalaisia. Yhteiskunnalliset tuloerot näyttävät nykyoloissa jatkavan kasvuaan, mikä ei ole Suomen kansalaisten perusoikeuksien kannalta hyvä ja oikea kehityssuunta.

 

Mikkeli 21.6.2016

Markus Jukarainen

Sinisen Ristin puheenjohtaja