Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sininen Risti ry on kotimainen avustusjärjestö.Viimeisimmät uutiset

Avustushakemukset
11/03/2016

Halutessasi hakea apua Siniseltä Ristilä, ota yhteyttä  aluevastaavaan, jonka yhteystiedot löydät Aluevastaavat-sivulta. Lisätietoja Ajankohtaista-sivulta.

Vapaaehtoiseksi Siniseen Ristiin

 11/03/2016

 Sininen Risti kaipaa nyt aktiivisia vapaaehtoisia toimijoita. Katso oman alueesi yhteyshenkilö Aluevastaavat-sivulta ja ilmoittaudu mukaan toimintaan.
Lisätietoja Ajankohtaista-sivulta.

 

TIEDOTE 9.10.2016

 

Sinisen ristin järjestämä rahankeräys aloitetaan kertalahjoituksena tekstiviestillä

 

Sininen risti ry:n -rahankeräys alkaa 9. lokakuuta. Rahankeräys suoritetaan aluksi kertalahjoituksena puhelimesta lähetetyllä tekstiviestillä. Valittavat tekstiviestisummat ovat joko 10 tai 20 euroa.

 

Rahankeräystä suoritetaan 19.9.2017 saakka ja se suoritetaan vähävaraisten Suomen kansalaisten auttamiseksi. Tietoa rahankeräyksestä lisää osoitteessa:

 

http://www.rakkaudestakotimaahan.fi/donate/

 

 

Myönnettävät avustukset
11.3.2016

Sininen Risti ry tukee vähävaraisia Suomen kansalaisia keräysvaroilla. Rahankeräyslupa on parhaillaan käsiteltävänä ja sen vuoksi rahallisia avustuksia ei voida vielä jakaa. 
Halutessasi jättää avustushakemuksen, voit keskustella siitä aluksi aluevastaavan kanssa. Yhteystiedot löydät Aluevastaavat-sivulta.

Logokilpailu
2/2016

Sininen Risti ry:n logokilpalilun voittajaksi valittiin kajaanilaisen Ari Pohjaman suunnittelema logo. Kiitos kaikille osallistujille.

Sininen Risti ry:n hallitus.

 

Tapahtumat
2/2016

Sininen risti järjestää hyväntekeväisyystapahtumia ja -tempauksia, joista tiedoitetaan sekä tällä sivulla, että Facebook-sivuilla.

Avustuskohteet määritellään aina tapahtumakohtaisesti. 

Jos sinulla on hyvä kohde tai idea, ota yhteyttä Aluevastaavat-sivun yhteyshenkilöihin.